Miehet kuolaavat nyt Jessica Gomezin rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmaan saadaan lähes päivittäin uusia kykyjä, mutta harva heistä nousee koskaan genrensä A-sarjaan. Nyt tällaisen liikkeen on kuitenkin tekemässä uhkea australialainen Jessica Gomez.

Gomez poseeraa parhaillaan FHM-lehden Portugalin version kannessa ja sisäsivuilla, mutta varsinaisen läpimurtonsa hän teki viime ja tänä vuonna Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron mallina. Taannoin Maxim-lehti totesi hänen rintojensa olevan seuraamisen arvoiset. Katso FHM-lehden näyttävät bikinikuvat tästä.

24-vuotias australialaissyntyinen Jessica Gomez omaa singaporelaiset ja portugalilaiset sukujuuret. Hän sai 13-vuotiaana roolin televisiosarjasta Bush Patrol, jonka jälkeen hän sai ensimmäisen mallisopimuksensa. Sittemmin Gomez on poseerannut muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Glamour -lehden sivuilla ja Victoria’s Secretin ja useiden muiden muotimerkkien mainoksissa. Nykyisin Jessica asuu New Yorkissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat