Miehet kuolaavat nyt Jessica Gomezin rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmaan saadaan lähes päivittäin uusia kykyjä, mutta harva heistä nousee koskaan genrensä A-sarjaan. Nyt tällaisen liikkeen on kuitenkin tekemässä uhkea australialainen Jessica Gomez.

Gomez poseeraa parhaillaan FHM-lehden Portugalin version kannessa ja sisäsivuilla, mutta varsinaisen läpimurtonsa hän teki viime ja tänä vuonna Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron mallina. Taannoin Maxim-lehti totesi hänen rintojensa olevan seuraamisen arvoiset. Katso FHM-lehden näyttävät bikinikuvat tästä.

24-vuotias australialaissyntyinen Jessica Gomez omaa singaporelaiset ja portugalilaiset sukujuuret. Hän sai 13-vuotiaana roolin televisiosarjasta Bush Patrol, jonka jälkeen hän sai ensimmäisen mallisopimuksensa. Sittemmin Gomez on poseerannut muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Glamour -lehden sivuilla ja Victoria’s Secretin ja useiden muiden muotimerkkien mainoksissa. Nykyisin Jessica asuu New Yorkissa.