BB-talossa ensi viikolla joukkohäätö – neljä ulos!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokautta on jäljellä vielä kaksi viikkoa. Tänään talosta häädettiin BB-Sami, jonka poistuminen oli shokki erityisesti Tonille ja Asolle. Asukkaat ovat viime päivinä spekuloineet kovasti montako asukasta häädetään ennen finaalia.

Totuus selviää asukkaille ensi sunnuntaina. Alkavalla viikolla kaikki talon asukkaat ovat nimittäin automaattisesti häätöäänestyksessä, ja heistä peräti neljä häädetään ensi sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Häätöäänestyksessä on kuitenkin yksi poikkeus, sillä taloon tänään salatehtävää suorittamaan palannut BB-Tuija ei ole mukana äänestyksesssä. Hän nimittäin poistuu talosta joka tapauksessa jo viikon jälkeen. Normaalien Big Brother -toimien lisäksi talossa vietetään alkavalla viikolla myös häät.