BB-Tuija paljasti salatehtävän ja poistui talosta: ”Ärsytin teitä tahallani!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tuotantokausi alkaa lähestyä loppuaan, ja tänään vuorossa on viimeinen häätö ennen finaaliviikon alkamista. Talossa on koko päivän ollut käsinkosketeltavan tiivis tunnelma, kun asukkaat ovat pohtineet keitä tänään häädetään.

Samalla Tuija on jäänyt kiinni siitä, että hän on tänään poistumassa talosta, toisin kuin hän on itse salatehtävänsä merkeissä asukkaille väittänyt. Asukaat huomasivat jo aiemmin tänään kuinka Tuija ryhtyi pakkaamaan tavaroitaan, ja pian he huomasivat myös hänen hammasharjojensa kadonneen kylpyhuoneesta. Suoran lähetyksen aluksi Tuijan salatehtävä paljastettiin viimein myös asukkaille ja hänet kutsuttiin pois talosta.

– Mä oon ärsyttänyt teitä tahallani. Mä jekutin teitä, Tuija kertoi asukkaille lähtiessään.

Heti Tuijan poistumisen jälkeen Toni totesi miesten arvanneen aivan oikein, että Tuija olisi tänään lähdössä talosta. Talon ulkopuolella Tuija pääsi kommentoimaan kuulumisiaan ja asukkaiden tahallista ärsyttämistään.

– Ne oli välillä vähän spontaaneja ja välillä ihan tahalteen tehtyjä, Tuija totesi Vappu Pimiälle studioon päästyään.