Poikabänditähti paljasti Simon Cowellin salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Westlife-yhtyeestä tuttu poppari Mark Feehily on paljastanut haastattelussa Idol-moguli Simon Cowellin salaisuuden. Mistään kovin mullistavasta seikasta ei ole kuitenkaan kyse. Feehily nimittäin kertoi, että Simon Cowell rakastaa psykologian kirjoja.

– Hän on ilmiselvästi sivistynyt. Hän on hyvin kiinnostunut psykologiasta, ja esimerkiksi hänen toimistossaan on suuri määrä kirjoja aiheesta, Feehily kertoi Daily Mail -lehdelle.

– Hänessä on paljon sellaista, josta suuri yleisö ei tiedä. Hän on hyvin charmantti ja mielenkiintoinen. Kukaan ei voi kieltää etteikö hänessä olisi jotain hyvin erikoista.

50-vuotias Simon Cowell on parhaillaan aktiivisesti mukana Westlifen uuden albumin tekemisessä. Suosikkiyhtye julkaisee levynsä Cowellin Syco Music -levymerkin kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat