Emma Watson vilautti rintaansa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut teinitähti Emma Watson on viime aikoina keskittynyt lähinnä opiskeluun ja mallintöihin. Näyttelemisen ainakin joksikin aikaa jättänyt kaunotar onkin saanut kovasti kiitosta muotikuvistaan.

Emma Watson on päässyt poseeraamaan useammankin lehden sivuilla näyttävissä muotikuvissa, ja hänet kiinnitettiin taannoin muiden muassa Burberry-merkin mainoskasvoksi. Yhdysvalloissa opiskelemisen tänä vuonna aloittanut neitokainen on nyt kuitenkin ikuistettu rantalomallaan bikineissä. Katso kuvat tästä.

Paparazzit bongasivat miespuolisen ystävänsä kanssa auringosta nauttineen kaunottaren, jonka bikinien yläosa antoi aavistuksen liian paljon periksi, jolloin hänen toinen rintansa paljastui kuvaajille.