Nicole Kidmanin nolo asuvalinta ensi-iltaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-näyttelijätär Nicole Kidman tähdittää uutta Nine-musikaalielokuvaa yhdessä Kate Hudsonin ja Penelope Cruzin kanssa. Kolmikko vieraili aikaisemmin tällä viikolla Lontoossa elokuvan ensi-illassa.

Odeon Leicester Square -elokuvateatterin eteen pystytetyllä punaisella matolla nähtiin todellista pukuloistoa, sillä Hudson ja Cruz olivat pukeutuneet Oscar-tason iltapukuihin.

Ihmetystä herätti sen sijaan Nicole Kidmanin asuvalinta, sillä tähti oli pukenut päälleen vaatimattoman näköisen lyhyen valkoisen vekkihameen sekä valkoisen jakun. Hyvin arkinen asukokonaisuus jäi nolosti kollegojen iltapukujen varjoon. Kuvia punaiselta matolta voit katsoa tästä.

Arthur Kopitin kirjaan pohjautuva Nine kertoo tarinan 50-vuotiaasta keski-iän kriisiä potevasta elokuvaohjaajasta ja tämän naisseikkailuista. Musikaalissa miespääosaa näyttelee Daniel Day-Lewis. Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa näillä näkymin 19. helmikuuta.