Viihdemaailman Vuoden mokaajat valittiin – voittaja ei yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten muiden loppuvuoden äänestysten tavoin nyt on äänestetty myös viihdemaailman Vuoden mokaajan tittelistä. Voittaja ei kuitenkaan tällä kertaa tullut kovinkaan suurena yllätyksenä. Hän oli nimittäin Kanye West.

Viihdemaailman huonoimmaksi häviäjäksi jo kauan sitten nimetty Kanye West nolasi itsensä viime vuonna raivostumalla, kun häntä ei palkittu MTV Music Video Awards -gaalassa. Tänä vuonna hän sekoili samassa gaalassa jälleen, nyt nousemalla kutsumatta lavalle ja varastamalla voittajaksi julistetun Taylor Swiftin mikrofonin kesken teinitähden kiitospuheen.

Nyt Kanye on viimein siis voittanut edes jotain, kun hän voitti äänestyksen Vuoden mokaaja -tittelistä. MTV-gaalan sekoilu ratkaisi tittelin lopullisesti Westin hyväksi, sillä se äänestettiin samalla vuoden mokaksi. Äänestyksen järjesti FAIL Blog -niminen julkaisu. Sitä kustantavan Cheezburger Networkin toimitusjohtaja Ben Huh kommentoi voittoa.

– Tämä oli hänelle monin tavoin massiivisten mokien vuosi, johtaja totesi.

Toiselle sijalle Vuoden mokaaja -äänestyksessä sijoittui realitysarjan tähti ja Yhdysvaltojen miespuolinen Johanna Tukiainen, Jon Gosselin. Kolmanneksi sijoittui Glenn Beck. Kymmenen joukkoon mahtuivat vielä muiden muassa Heidi Montag-Pratt, Spencer Pratt ja Lindsay Lohan.