Miley Cyrus ja uusi poikaystävä suutelivat Pariisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on ollut jonkin aikaa vapailla markkinoilla, mutta pari viikkoa sitten hänen huhuttiin aloittaneen uuden suhteen vastanäyttelijänsä Liam Hemsworthin kanssa. Suhteelle ei ole kuitenkaan saatu vahvistusta, koska nuoripari on onnistunut pitämään etäisyyttä paparazzien läheisyydessä.

Parhaillaan Pariisissa oleva Miley Cyrus on nyt kuitenkin ikuistettu suutelemassa poikaystäväänsä kaupungin romantiikan ytimessä Champs-Elyseellä. Ilmeisesti suosittu laulaja-näyttelijä ei uskonut, että paparazzit tai valppaat fanit seuraisivat häntä myös Euroopassa. Näin kuitenkin kävi, ja parhaillaan tuore suutelukuva on kuumaa tavaraa amerikkalaisissa viihdelehdissä. Katso kuva tästä.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin, että musiikkialan Oscar-kisassa, Grammyissä, ehdolla ollut Mileyn esittämä kappale oli diskattu Vuoden soundtrack-kapppaleen ehdokkaiden listalta. Syytä ehdokaslistalta poistamiseen ei kuitenkaan paljastettu. Kyseessä oli yksi Hannah Montana -elokuvan teemakappaleista.