Nyt se on tutkittu: Tämä realityjulkkis on tunnetumpi kuin Jumala!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet ovat usein todenneet lehtihaastatteluissa olevansa suositumpia kuin Jumala, mutta kyse lienee ollut ainakin suurimmassa osassa tapauksia silkasta vitsailusta. Tuoreen tutkimuksen mukaan eräs realitytähti voi kuitenkin näin jatkossa todeta.

Kyseessä on nimittäin American Idol, X-Factor ja Britain’s Got Talent -realityohjelmien tuomarina tunnetuksi tullut Simon Cowell, joka on alle kymmenvuotiaille brittilapsille suoritetun tutkimuksen mukaan lasten keskuudessa tunnetumpi kuin Jumala.

Tutkimuksessa 1.400 lapselta ympäri Britanniaa kysyttiin kuka oli heidän mielestään maailman tunnetuin henkilö. Simon Cowell vei kyselyssä ykkössijan, kun toiseksi sijoittui Britannian kuningatar Elizabeth. Jumala tuli vasta kolmannelle sijalle. Tutkimuksen oli tilannut Luton First -organisaatio.

Samassa äänestyksessä lapsilta kysyttiin myös maailman parasta asiaa, ja tällä listalla X-Factor -ohjelma sijoittui seitsemänneksi. Maailman parhaiden asioiden listalla perhe ja ystävät veivät kuitenkin kärkipaikat, kun seuraavaksi tulivat onnellisuus ja ”julkkiksena oleminen”. Kärkisijoille mahtuivat myös terveys ja raha.