”Simon Cowell jättää American Idol -ohjelman”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Britanniassa julkaistiin tutkimus, jossa 1.200 alle kymmenvuotiasta lasta kertoi kuka on heidän mielestään kuuluisin ihminen. Yllättäen realitytuomari Simon Cowell sijoittui listan ykköseksi jopa ennen Jumalaa.

Nyt Simon Cowell aikoo mahdollisesti jättää suosionsa perustana alunperin toimineen American Idol -ohjelman. Hänen veljensä Tony Cowell kertoi suunnitelmista julkaisemassaan The Cowell Factor -podcast-lähetyksessä.

– Parhaillaan valmistellaan lehdistötiedotetta, jossa vahvistetaan monien epäilyt siitä, että Simon jättää American Idolin ensi vuoden lopussa. Hän haluaa jatkossa keskittyä tekemään amerikkalaista versiota X-Factor -ohjelmastaan.

Ohjelmaa Yhdysvalloissa esittävä Fox-kanava ei suostunut kommentoimaan lainkaan veljen väittämiä. Jo aiemmin on kuitenkin vahvistettu, että Cowellin nykyinen sopimus päättyy ensi vuoden tuotantokauden jälkeen.

Sopimuksessa on mukana myös pykälä, jonka mukaan Simon Cowell ei saa tuoda X-Factor -ohjelmaansa Yhdysvaltoihin niin kauan kun sopimus on voimassa. Joidenkin epäilyjen mukaan tämä ilmoitus olisi vain Cowellin peliä, koska hän haluaisi tehdä Fox-kanavalle jatkossa molempia ohjelmia.