Poptähti Ke$ha jyrää jenkkilistalla – Tik Tok listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikolla Animal-debyyttialbuminsa Yhdysvalloissa julkaiseva poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, on noussut sekä Yhdysvaltojen singlelistan että digitaalisen latauslistan ykköseksi Tik Tok -nimisellä esikoissinglellään. Dr. Luken tuottama hitti nousee parhaillaan myös Suomen radiosoittolistalla.

Ke$ha kuvailee musiikkiaan elektropop-magiaksi. Hän on jo niittänyt suosiota ympäri maailmaa lukuisten listaykkösten merkeissä. Taannoin myös julkkisbloggaaja Perez Hilton julistautui Ke$han faniksi. Neitokaisen esikoisalbumille ovat musiikkia tehneet Dr. Luken lisäksi muiden muassa popin kultasormi Max Martin sekä Benny Blanco.

Tik Tok -kappaleen sanat syntyivät bileiden jälkeisenä aamuna, kun Ke$ha heräsi upeiden alastomien naisystäviensä ympäroimänä ja miettien ”tältä P. Diddystä täytyy tuntua joka aamu” . Viihdelehti Stara tapasi Ke$han äskettäin Amsterdamissa. Neitokaisen haastattelu julkaistaan videona lähiviikkoina. Poppari itse kertoi haastattelussa esimerkiksi oksentaneensa Paris Hiltonin komeroon.

– En oikeastaan oksentele niin paljon. Se nyt vain sattui tapahtumaan kerran Paris Hiltonin komerossa. Siitä on jo kauan. Pieni oksennus vain, ei mitään suurta, Ke$ha kertoi Staralle.

– Se tapahtui Paris Hiltonin kodin kaapissa. Paris on tosin käynyt myös minun ja äitini kotona ollessaan kuvaamassa Leidit Landella -realitysarjaansa. Ne ovat kuitenkin kaksi täysin eri juttua. Silloin ei ei kuitenkaan oksenneltu kun hän oli minun luonani, Ke$ha nauroi.