Eva Mendes tirisevän kuumana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina elokuvien sijaan lähinnä eroottissävytteisissä mainoksissa nähty Hollywood-tähti Eva Mendes on tänä vuonna koristanut myös muiden muassa Calvin Kleinin mainontaa. Nyt tumma kaunotar poseeraa näyttävissä kuvissa Elle-lehdessä.

Eva Mendes nähdään lehden kannessa ja sisäsivuilla tirisevän kuumana viettelijättärenä, eli roolissa joka sopii hänelle varsin hyvin. Katso kuvat tästä. Äskettäin kaunotar totesi olevansa tietoisesti mukana näin seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi seksikkyytensä takia.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kärsi aiemmin tänä vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.