Dancetähti DJ Honey kiistää osallisuutensa BB-Kätlinin eroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalais-italialainen DJ Honey and The G-Bangers -danceyhtye on juuri julkaissut Suomessa esikoissinglensä Out Of Control. Yhtyeen keulahahmo DJ Honey on heti tuoreeltaan joutunut kiistämään viihdemaailmassa hänestä liikkuvia huhuja.

Big Brother -ohjelman uusimmalta tuotantokaudelta tutuksi tulleen BB-Kätlin Laas erosi noin vuosi sitten edellisestä poikaystävästään, ja DJ Honey on nyt ilmoittanut verkkosivustollaan ettei hänellä ole väitteistä huolimatta tekemistä realityjulkkiksen eron kanssa. Lehtitietojen mukaan Kätlin on tosin bongattu myös Big Brother -ohjelman päättymisen jälkeen Helsingissä dj-tähteä muistuttavan raamikkaan komistuksen kanssa.

DJ Honey and The G-Bangersin esikoissinglestä on parhaillaan muodostumassa tanssihitti myös Suomen klubeissa, yökerhoissa ja discoissa. Ryhmä työstää parhaillaan debyyttialbumiaan Italiassa sikäläisen tuottajatiimin kanssa. Kansainvälisen projektin tuottajina toimivat Angello Rossi ja Sergio Tamaggi.