Angelina Jolien tytär luulee olevansa poika

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolie ja Brad Pitt kuvattiin viime sunnuntaina neljän vanhimman lapsensa kanssa New Yorkin Broadwaylla. Lapsille suunnattua musikaalia katsomaan menneen perheen lapset oli puettu lämpimästi toppavaatteisiin, mutta Jolie-Pitt -katraan toiseksi vanhimman tyttären Shilohin vaatetus on herättänyt julkisuudessa ihmetystä.

Pariskunnalla on yhteensä kuusi lasta, joista kolme tyttöä ja kolme poikaa. Paparazzien nappaamien kuvien perusteella näyttelijäpariskunnan lapsikatraassa näyttäisi kuitenkin olevan neljä poikaa. Tähdet nimittäin pukevat vanhimman biologisen tyttärensä Shilohin jatkuvasti poikien vaatteisiin.

Tänä vuonna neljä vuotta täyttävä Shiloh on nähty julkisesti ainoastaan poikamaisissa vaatteissa. Jolie-Pitt -perheen kaksi vanhinta tytärtä Shiloh ja Zahara ovat suurin piirtein samanikäisiä, mutta heidät puetaan tyystin erilaisiin vaatekappaleisiin. Viime lokakuussa paparazzit nappasivat Angelina Joliesta sekä Shilohista ja Zaharasta kuvan, jossa erot kahden tyttären välisessä vaatetuksessa ovat silmiinpistäviä. Kuvassa Zaharalla on päällään kevyt kesämekko, helmet sekä pinkit sandaalit, kun taas pojalta erehdyttävästi näyttävä Shiloh on puettu poikien housuihin, t-paitaan, tummaan lieriöhattuun sekä kravattiin. Tämän ja muita kuvia voit nähdä tästä.

Poikamaisen pukeutumisensa lisäksi Shilohin on kerrottu kutsuvan itseään pojan nimellä. Brad Pitt paljasti noin vuosi sitten The Oprah Winfrey Showssa Shilohin kutsuvan itseään nimellä John.

– Hän haluaa tulla kutsutuksi John-nimellä. John tai Peter. Se on Peter Pan -juttu. Meidän täytyy siis kutsua häntä Johniksi, Brad Pitt kertoi tuolloin.

Jolie-Pitt -perheen lapsista kolme on adoptoitu. Vuodesta 2005 yhdessä olleen Jolien ja Pittin nuorimmat lapset, puolitoistavuotiaat kaksoset Knox ja Vivienne, on vain harvoin nähty julkisesti muun perheen mukana.