Eva Mendes bilehenkisissä otoksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Suomessakin ensi-iltansa saavan Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähtävä näyttelijäkaunotar Eva Mendes poseeraa parhaillaan näyttävissä studiokuvissa, joissa hänellä on tällä kertaa tavallisuudesta poiketen myös vaatteet yllään.

Nykyisin esimerkiksi Calvin Kleinin mainontaa vähissä vaatteissa koristava Mendes on nähty usein eroottisesti latatuneissa kuvissa mainosten lisäksi myös lehtien sivuilla. Tällä kertaa paljasta pintaa ei juuri nähdä, mutta kuvat ovat siitä huolimatta näyttäviä ja vauhdikkaita. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Eva Mendes totesi olevansa tietoisesti mukana näin seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi seksikkyytensä takia. Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kärsi viime vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.