Julkkiskaunottaren asulle nauretaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina kovasti suosiota ympäri maailmaa saanut r&b-artisti Kelis on edelleen aika-ajoin esillä amerikkalaismedioissa. Nyt neitokainen on poseerannut julkkisjuhlien punaisella matolla perin erikoiseen asuun sonnustautuneena.

Kelis ikuistettiin nimittäin viikonloppuna Los Angelesissa järjestetyn Data Awards -tapahtuman yhteydessä asussa, joka voisi olla tuttu esimerkiksi jonkin fantasiaelokuvan puvustosta. Hänellä oli jalassaan futuristiset korkokengät, mutta eniten ihmetystä on aiheuttanut asun muu osuus sekä erikoinen meikki ja tukkalaite. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Kelis, koko nimeltään Kelis Jones, nousi tähdeksi vuonna 1999 julkaistun Caught Out There -hittinsä merkeissä. Kelis oli aiemmin neljän vuoden ajan naimisissa miespuolisen kollegansa, hiphop-artisti Nasin kanssa. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2009. Kelis oli erohetkellä raskaana ja synnytti myöhemmin Knight-nimisen tyttären. Nykyisin Nas maksaa Kelisille elatusapua 55.000 dollaria kuukaudessa.