Paul Ankan riitaisa avioero – haastoi vaimon oikeuteen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Avioeroa viime joulukuussa vaimostaan hakenut supertähti Paul Anka on suuntaamassa kohti erittäin riitaisaa avioeroprosessia. Puolitoista vuotta kestänyt avioliitto ruotsalaisen Anna Åbergin kanssa näyttää päättyvän kunnon sotaan.

Paul Anka on vienyt avioeroprosessinsa astetta järeämpään suuntaan, sillä tähti on haastanut vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta, TMZ-julkaisu uutisoi. Anka syyttää vaimonsa levittäneen hänestä tahallisesti valheellisia ja loukkaavia tietoja ruotsalaiselle lehdistölle. Tähden mukaan vaimon kommentit mediassa ovat haavoittaneet hänen julkisuuskuvaansa.

Pariskunnan avio-onni alkoi julkisuudessa repeillä, kun parin fyysiseenkin väkivaltaan ajautuneet riidat vuotivat mediaan. Ankan vaimo on vieraillut riitojen päätteeksi putkassakin miehensä pahoinpitelystä. Haasteessaan Anka syyttää vaimoaan kunnianloukkauksen lisäksi väkivaltaisesta käytöksestä häntä sekä heidän viisi vuotiasta poikaansa kohtaan.

Haasteessaan Anka väittää lisäksi vaimonsa olevan pelkkä onnenonkija ja naineen hänet rakkauden sijaan julkisuuden vuoksi. Ankan vaimo on saanut itselleen miehensä myötä paljon julkisuutta ja jopa oman Hollywood-vaimoista kertovan televisiosarjan Ruotsin televisioon.

68-vuotias Paul Anka meni naimisiin itseään kolmekymmentä vuotta nuoremman ruotsalais-ex-missin kanssa vuonna 2008. Pariskunnalla on yhteinen poika. Musiikillaan 50- ja 60- luvuilla teini-idoliksi nousseella Paul Ankalla on lisäksi aikaisemmasta avioliitostaan yhteensä viisi tytärtä.