Potter-teinitähti pesi Hollywoodin supernaiset tuloillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Harry Potter -elokuvien lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut Emma Watson on nykyisin 19-vuotias opiskelijaneitokainen. Opiskelun ohella hän tekee mallin- ja näyttelijäntöitä yhä edelleen. Tällä pohjalla hänelle ei odottaisi kovin huimia tuloja, mutta näin kuitenkin on.

Vanity Fair -lehden tuoreen listauksen mukaan Emma Watson pesee nimittäin tuloillaan Hollywoodin kaikki naispuoliset supertähdet. Julkaisun laskelmien perusteella teinitähti tienasi viime vuonna uskomattomat 30 miljoonaa dollaria, eli enemmän kuin esimerkiksi Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz ja jopa Angelina Jolie. Diaz tienasi 27 miljoonaa, Parker 24 miljoonaa ja Jolie 21 miljoonaa dollaria.

Kirkkaasti eniten alalla viime vuonna tienasi lehden mukaan ohjaaja-tuottaja Michael ”Transformers” Bay, jonka tienestit olivat 125 miljoonaa dollaria. Toiseksi sijoittunut Steven Spielberg jäi hänelle selvästi 85 miljoonan tilipussillaan. Kolmas oli Roland Emmerich 70 miljoonan tuloilla. Avatar-elokuvalla tänä vuonna tähtitieteellisen paljon tienaava James Cameron ansaitsi viime vuonna ”vain” 50 miljoonaa dollaria. Emma Watsonin edelle miesten ja naisten yhteislistalla nousi vastanäyttelijä Daniel Radcliffe.