Simon Cowell sairastui – Talent-ohjelma vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivät hektisissä tunnelmissa työskennellyt Simon Cowell on tuomaroinut monien julkkistähtien kanssa American Idol -realityohjelman uuden tuotantokauden koelauluja ympäri Yhdysvaltoja. Nyt flunssa on kuitenkin iskenyt ja nujertanut ilkeän päätuomarin.

Sairastumisensa takia Simon Cowell on joutunut vetäytymään kuvauksista, mutta American Idol -ohjelmalle asiasta ei ilmeisesti aiheudu haittaa. Sen sijaan Cowellin toinen akuutti projekti, Britain’s Got Talent, on joutunut ongelmiin kun päätuomari makaa kotona sairaana. Hän joutui nimittäin perumaan osallistumisensa suosikkisarjan kuvauksiin Britanniassa.

Cowellin oli määrä lentää Britanniaan jo tämän viikon keskiviikoksi, jolloin ohjelman alkukarsinnat järjestettiin Birminghamissa. Simon joutui kuitenkin viime tingassa pestaamaan musiikkituottaja Louis Walshin tilalleen, koska ei voinut itse lähteä reissuun. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan lääkäri on määrännyt julkkistuomarin vuodelepoon.