Televisioyhtiö teki suosikkisarjalleen ”conanit” – tähdet tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen takavuosien huippumalli Vanessa Williams tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 1984 Miss America -voittajana, mutta Penthouse-lehden (näissä) alastonkuvissa poseeraaminen vei häneltä lopulta missikruunun ja -tittelin.

Viime aikoina Williams on nähty muiden muassa suositussa Ruma Betty -televisiosarjassa, jonka lopettamisesta kerrottiin viime viikolla. Nyt entinen huippumalli on kertonut olevansa sarjan muun väen kanssa raivostunut yllättävästä lopettamispäätöksestä.

– Ollakseni rehellinen minun täytyy sanoa että olemme tyrmistyneitä. Olemme surullisia, emmekä olleet vielä valmiita lopettamaan, Vanessa Williams kertoi Showbiz Spy -julkaisun mukaan.

Kuvausryhmälle ja näyttelijöille tilanne oli hieman samankaltainen kuin Conan O’Brienille ja hänen työntekijöilleen, sillä Ruma Bettyn tekijätiimi muutti Los Angelesista New Yorkiin ohjelman kuvausten perässä vain vuosi sitten. Sitä ennen sarjaa kuvattiin Los Angelesissa. Ohjelman katsojaluvut ovat olleet viime aikoina selvässä laskussa.

Sarjasta on Yhdysvalloissa meneillään sen neljäs ja näin ollen siis viimeinen kausi. Suomessa muotilehden kulisseihin sijoittuva sarja on parhaillaan tauolla, mutta palaa maaliskuussa ruutuun kolmannen kauden uusinnoilla. Sarjaa tähdittävä America Ferrera on palkittu Bettyn roolistaan muun muassa Golden Globe sekä Emmy -palkinnoilla.

Missiskandaalin aikoinaan ryvettämä Vanessa Williams on samalla takavuosien elävä esimerkki siitä kuinka nakuskandaalista selviää kunnialla. Skandaali nimittäin nosti hänet kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi, ja hän teki sittemmin näyttävän uran televisiossa, teatterissa ja elokuvissa. Aivan viime vuosilta vastaavia esimerkkejä ovat muiden muassa Paris Hilton, Vanessa Hudgens ja Ashley Greene. Heistä jokainen nousi Hollywoodin A-sarjaan vasta alastonkuviensa ”vuodettua” internetiin.