X Factorin Renne Korppila tyrmää Ilta-Sanomien uusnatsivihjailut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radio NRJ:n aamuohjelman juontajana ja Aamupojat-duon toisena osapuolena tunnetuksi tullut Renne Korppila toimii nykyisin myös X Factor -realityohjelman tuomarina.

Nyt hän on joutunut rohkeiden syytösten kohteeksi Ilta-Sanomat -lehden taholta. Lehti nimittäin vihjaa, että hänellä olisi yhteyksiä uusnatsismiin. Luonnollisesti Korppila on itse kiistänyt moiset väitteet.

– Laulan helsinkiläisessä punkyhtyeessä, mutta musiikillamme ei ole mitään tekemistä uusnatsismin tai rasismin kanssa. Minulle musiikki ei ole poliittinen kannanotto enkä myöskään syrji ketään ihonvärin, uskonnon tai minkään muun ominaisuuden perusteella, Renne toteaa.

Ilta-Sanomien mukaan Korppilan The Wrongdoers -yhtye mainostaa MySpace-sivuillaan itseään nelihenkisenä skinhead-yhtyeenä. Yhteydet kyseiseen kulttuuriin ilmenevät lehden mukaan myös yhtyeen videolta, jossa fanien kädet nousevat natsitervehdykseen.