Suosikkilaulaja kuoli 57-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpien hittikappaleiden joukkoon lukeutuvan My Sharona -kappaleen alkuperäinen esittäjä Doug Fieger on kuollut. Laulaja menehtyi sunnuntaina 57-vuotiaana kotonaan Los Angelesin Woodland Hillsin alueella.  

Fieger oli The Knack -yhtyeen perustaja ja keulahahmo. Bändi julkaisi vuonna 1979 Fiegerin kirjoittaman ja laulaman kappaleen My Sharona, josta muodostui todellinen ikivihreä klassikko. Kappale nousi suoraan listaykköseksi ja vietti ykkösenä kuusi viikkoa. Sittemmin siitä muodostui varsinainen Hollywood-hitti, joka on kuultu esimerkiksi kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja josta on levytetty lukuisia versioita.

Kappale kertoo naisesta, jonka kanssa laulaja seurusteli neljän vuoden ajan. Doug Fieger teki aikoinaan myös näyttelijänuraa ja esiintyi esimerkiksi Roseanne-suosikkisarjan kolmessa jaksossa. Fieger sairasti syöpää kuuden vuoden ajan.