Simon Cowell järjestää kaikkien aikojen showhäät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi American Idol, Britain’s Got Talent ja X Factor -realityohjelmien tähtenä tunnetuksi tullut Simon Cowell on tahkonnut ohjelmilla satojen miljoonien omaisuuden. Ystävänpäivänä hän kihlautui tyttöystävänsä Mezhgan Hussainyn kanssa.

Parin tulevista häistä voidaan jo nyt odottaa todellista spektaakkelia, sillä lehtitietojen mukaan Simonin suunnitelmissa on nyt kaikkien aikojen näyttävimmät showhäät. Pariskunta tapasi toisensa American Idol -ohjelman kuvauksissa jo seitsemän vuotta sitten, mutta he ovat seurustelleet vasta puolen vuoden ajan.

Pariskunnan yatäväpiirin mukaan pariskunta aikoo astella alttarille keskimääräistä näyttävämmin. The Sun -lehden mukaan vielä ei ole kuitenkaan tiedossa tullaanko juhliin kutsumaan runsaasti julkkiksia, mutta levymoguli saanee ainakin esiintymään uskomattoman näyttävän supertähtikatraan. Pari kuvattiin ensimmäisen kerran yhdessä vasta viime kuussa.