Vuoden sketsihahmo ratkeaa – voitto menossa Turun Pallivahaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavalla hetken kuluttua alkavan Putous-sketsiohjelman tämänpäiväisessä jaksossa ratkaistaan kuka on Vuoden sketsihahmo 2010. Puolentoista tunnin lähetyksessä nähtävässä finaalissa vastakkain ovat Kete Rahkonen ja Marja Tyrni.

Kolmanneksi viimeisenä kisasta putosi viikko sitten Jone ”Ime parsaa” Riksusta. Finalisteista Kete ”Isänsä poika” Rahkonen on näyttelijä Riku Niemisen käsialaa ja Marja ”Suut makiaks” Tyrni puolestaan näyttelijä Aku Hirviniemen hengentuote. Molemmat hahmot on kehitetty tätä ohjelmasarjaa ja kilpailua varten. Voittaja selviää suorassa lähetyksessä hieman ennen iltayhdeksää.

Viihdelehti Stara kysyi tällä viikolla lukijoiltaan kumman sketsihahmon tulisi voittaa kilpailu, ja lukijoiden selkeä ennakkosuosikki oli 66 prosentin äänimäärän saanut Turun Pallivahasta kotoisin oleva Marja Tyrni. Kete Rahkonen sai puolestaan annetuista yli tuhannesta äänestä vain 34 prosenttia. Suuren suosion saaneet hahmot ovat jo ehtineet vierailla televisiostudion lisäksi myös yleisötapahtumissa esimerkiksi Helsingin Narinkkatorilla.