Avril Lavigne esitteli naisellisia avujaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poprokkari Avril Lavigne on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa musiikkirintamalta, vaikka kulissien takana onkin tapahtunut paljon. Viime syksynä Avril oli nimittäin otsikoissa myös ulkomusiikillisten seikkojen merkeissä haettuaan avioeroa rokkarimiehestään Deryck Whibleystä.

Sittemmin Whibleyn on uutisoitu löytäneen vierelleen jo uuden kaunottaren, mutta Avrilin yksityiselämä on ollut ainakin lehtitietojen mukaan hieman rauhallisempaa. Nyt popkaunotar on kuitenkin bongattu varsin upean näköisenä julkkisjuhlissa. Katso kuvat tästä.

Siviilissä yleensä skeittihenkisiin asuihin aiemmin pukeutunut tähti on viime aikoina muuttanut tyyliään aikuisemmaksi niin siviilissä kuin julkisuudessakin. Tuoreimpien kuvien mukaan muutos onkin onnistunut erittäin hyvin, sillä Avril nähtiin osallistumassa Liisa ihmemaassa -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä mustassa iltapuvussa, joka esitteli Lavignen naiselliset avut aivan uudessa valossa.