Brittany Murphy jätti omaisuutensa äidilleen – aviomies ei saanut mitään

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Viime vuoden joulukuussa äkillisesti menehtynyt näyttelijätär Brittany Murphy on testamentannut koko omaisuutensa äidilleen. 32-vuotiaana kuollut tähti oli naimisissa Simon Monjackin kanssa, mutta jätti yllättäen miehensä kokonaan ilman perintöä.

Murphyn aviomies on mediassa kertonut tienneensä Murphyn jättäneen hänet kokonaan testamenttinsa ulkopuolelle. Näyttelijättären testamentissa on jopa kohta, jossa mainitaan tähden jättäneen tarkoituksella aviomiehensä perinnön ulkopuolelle, jottei asiasta olisi mitään epäselvyyksiä, TMZ-julkaisu kertoo.

Murphyn kuolinsyystä oli mediassa paljon spekulaatioita. Tähden huhuttiin sairastaneen anoreksiaa ja kuolleen huumeiden yliannostukseen. Virallisessa kuolinsyyntutkinnassa kuitenkin selvisi, ettei huumeilla saati huhutulla anoreksiallakaan ollut osaa tähden kuolemaan. Flunssaa kuolinhetkellään sairastaneen näyttelijättären viralliseksi kuolinsyyksi tutkimuksissa varmistui keuhkokuumeen ja lääkemyrkytyksen yhteisvaikutus.