Uusi suosikkilaji – lumilautailu ja koripallo yhdessä

Nettivideot Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Vancouverin talviolympialaiset on saatu viimein kisattua, ja talviurheilun maailmassa päästään nyt palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen. Nyt on jälleen muutama vuosi aikaa kehitellä uusia olympialaleja seuraaviin kisoihin. Viihdelehti Staran nettivideoissa nyt esiteltävä laji tulee tuskin koskaan kuulumaan näihin lajeihin, vaikka siinä yhdistetäänkin tyylikkäästi kaksi eri lajia.

Lumilautailijat ovat nimittäin keksineet yhdistää half pipe -lumilautailun ja koripallon uudeksi lajiksi. Videolla nähdään vauhdikas malliesimerkki siitä kuinka näiden molempien lajien samanaikainen harrastaminen voisi olla mahdollista. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Viime viikolla verkossa niitti suosiota myös toinen potentiaalinen uusi laji talviolympialaisiin. Kyseessä oli nimittäin naisten topless-kelkkailu, joka olisi takuuvarma yleisömenestys ainakin mieskatsojien parissa. Saksalaiset ehtivät järjestää lajissa jo kilpailutkin.