Sharon Osbourne myy silikoninsa nettihuutokaupassa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Rocklegenda Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne on viime vuosina läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. 57-vuotias televisiotähti ei kuitenkaan ole tyytyväinen viimeisimpään rintaleikkaukseensa, vaan aikoo astella uudestaan kirurgin veitsen alle parantelemaan rintavarustustaan.

– Toivon, etten olisi mennyt viimeisimpään rintaleikkaukseeni. He laittoivat minulle tällaiset suuret säkit, jotka ovat aivan liian pyöreät – on kuin minulla olisi vesisänky rinnallani, Sharon Osbourne on kommentoinut nykyisiä implanttejaan.

Sharonilla on kuitenkin jo suunnitelma vanhojen implanttiensa varalle, sillä hän aikoo omien sanojensa mukaan myydä ne nettihuutokaupassa.

– Vihaan tissejäni. Haluan nämä säkit otettavan pois ja sitten laitan ne myyntiin eBayhin, Osbourne uhosi New! -lehdelle.

Osbournen perheestä kertovasta tositelevisiosarjasta sekä Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomaristosta tutuksi tullut Sharon Osbourne paljasti samalla aikovansa jatkossakin parannella ikääntyvää vartaloaan kirurgisin keinoin. Myös Osbournen perheen nuorin tytär Kelly on kertonut haluavansa seurata äitinsä jalanjälkiä ja parannella rintojaan kirurgisesti painovoiman alkaessa vaikuttaa niihin liikaa.