Peter Andre: ”Ajattelin, että ehkä minun on parempi kuolla”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Glamour-malli Katie Pricesta viime vuoden toukokuussa eronnut poppari Peter Andre on paljastanut harkinneensa itsemurhaa. Mediassa aiemminkin paniikkikohtauksistaan kertonut Andre on paljastanut paniikkikohtaustensa olleen joskus niin pahoja, että tähti mietti jopa oman elämänsä päättämistä.

– Ajattelinko päättää elämäni? Ihmisellä voi olla tuollaisia ajatuksia, enkä halua valehdella. Oli hetkiä, jolloin tilanteeni oli niin huono, että ajattelin, että ehkä minun on parempi kuolla, Andre kertoi OK! -lehdelle.

Kymmenen vuotta sitten sairaalahoitoon hermoromahduksen vuoksi joutunut Andre kertoi perheensä antaneen hänelle jälleen elämänhalua. Paniikkikohtauksista kärsinyt poppari ei enää voisi kuvitella menevänsä noin huonoon kuntoon, sillä hän haluaa olla hyvä isä lapsilleen.

– Sain viimeksi paniikkikohtauksen kolme kuukautta eroni jälkeen, kun sressi kasaantui ja kävi liian kovaksi. Sitä luulee saavansa sydänkohtauksen. Ei auta, vaikka kohtauksia on saanut monta kertaa, joka kerta ajattelen: ”Nyt se on menoa. Nyt minä kuolen”, Andre kertoi kohtauksistaan.

Andre ja ex-vaimo Katie Price ovat eronsa jälkeen olleet ilmiriidoissa. Ex-pari on käynyt sotaa toisiaa vastaan lähinnä median välityksellä. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, neljävuotias Junior sekä kaksivuotias Princess.