Listajyrä Pitbull julkaisee kaksi uutta levyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Helsingissä loppuunmyydyssä Circus-yökerhossa konsertoinut Pitbull julkaisee tänä vuonna vielä kaksi uutta albumia. Espanjankielinen Armando-nimeä kantava albumi julkaistaan jo toukokuun alussa, jonka lisäksi vielä nimeämätön englanninkielinen albumi tullaan julkaisemaan myöhemmin kesällä.

Viime syyskuussa Rebelution-albumin julkaissut artisti on viimeiset kuukaudet hallinnut radio- ja dancelistoja Shut It Down ja Hotel Room Service -kappaleilla, joten uuden albumin myötä miamilaisrappari tulee varmasti jatkamaan vahvasti radio-ja dancelistoilla.

Miamista kotoisin oleva artisti on ehdolla huhtikuussa Puerto Ricossa järjestettävässä Billboard Latin Music Awards -gaalassa kahdessa eri kategoriassa; Vuoden sooloartistin ja Vuoden parhaan kappaleen kategorioissa. Floridassa äänitetty järjestyksessään Pitbullin neljäs albumi on tuonut artistille myös useita muita ehdokkuuksia musiikkialan gaaloissa. Albumilta lohkaistuja I Know You Want Me (Calle Ocho), Hotel Room Service, Krazy ja Shut It Down -singlejä on ladattu maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kertaa ja kappaleet ovat olleet useassa maassa radioiden soitetuimpia kappaleita.