Musiikkiura historiaa – Lily Allenista realitysarjan tähti

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lily Allen on pistämässä elämäänsä täysin uusiksi. Laulajanuransa jäihin epämääräiseksi ajaksi laittanut tähti on perustamassa vaatekauppaa sekä omaa levy-yhtiötä. Kokonaan Allen ei kuitenkaan julkisuutta jätä, sillä tähti on tehnyt sopimuksen omasta tositelevisiosarjasta.

Allenin elämää seuraavan sarjan kuvaukset on jo aloitettu. Sarjassa seurataan tähden elämänmuutosta laulajasta vaatekaupanpitäjäksi. Aikaisemmin aktiivisena Twitterin käyttäjänä sekä bloggaajana tunnettu Allen lopetti taannoin internetin käyttämisen kokonaan, mutta siirtää siis jatkossa statuspäivityksensä television puolelle.

– Lilyä lähestyttiin tv-shown tiimoilta ja hän ajatteli, että se auttaisi häntä markkinoimaan uusia liiketoimiaan sekä saamaan ihmiset tuntemaan häntä hieman paremmin, The Sun -lehden lähde kertoo tähden motiiveista.

Allenilla on aiemminkin ollut oma televisiosarja, sillä tähti emännöi Britannian BBC3-kanavalla Lily Allen And Friends -nimistä keskusteluohjelmaa.