Frendit-tähti kihloihin – parilla huima ikäero

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan tähti David Schwimmer on mennyt kihloihin. Frendeissä Ross Gelleria näytellyt Schwimmer on kosinut tyttöystäväänsä Zoe Buckmania kolmen vuoden seurustelun jälkeen, Entertainment Weekly -uutisoi.

Tuoreella kihlaparilla on huima ikäero, sillä 43-vuotiaan Schwimmerin kihlattu on näyttelijää peräti yhdeksäntoista vuotta nuorempi. 24-vuotias Buckham on brittiläinen valokuvaaja. Pariskunta on ehtinyt seurustella vuodesta 2007 asti.

Schwimmerin ura on polkenut jokseenkin paikoillaan vuodesta 2004, jolloin Frendit-sarjan kuvaukset päättyivät. Pienten televisioroolien sekä leffaroolien lisäksi näyttelijä on kokeillut siipiään myös ohjaajana.