Emma Watson vapaille markkinoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Harry Potter -elokuvien lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut Emma Watson on nykyisin 19-vuotias opiskelijaneitokainen. Opiskelun ohella hän mallin- ja näyttelijäntöitä. Vanity Fair -lehden listauksessa Emma Watson pesi nimittäin tuloillaan Hollywoodin kaikki naispuoliset supertähdet.

Nyt Emma Watson on jälleen vapaila markkinoilla, sillä Mail On Sunday -lehti kertoi eilen hänen eronneen pitkäaikaisesta poikaystävästään Jay Barrymoresta. Ökyrikkaalla nuorella kaunottarella riittää takuulla vientiä, ja tähän mennessä hänet onkin jo bongattu muiden muassa muusikko Rafael Cebrianin seurasta.

Julkaisun laskelmien perusteella Emma Watson tienasi viime vuonna uskomattomat 30 miljoonaa dollaria, eli enemmän kuin esimerkiksi Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz ja jopa Angelina Jolie. Diaz tienasi 27 miljoonaa, Parker 24 miljoonaa ja Jolie 21 miljoonaa dollaria.