Katie Price kuin ilmetty drag queen

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Brittiläinen glamour-malli Katie Price näyttää päivä päivältä hurjemmalta. Tähti palasi taannoin Los Angelesista, jossa hänelle suoritettiin jälleen erinäisiä ulkoisia toimenpiteitä. Povipommi otti muun muassa jälleen kerran kasvoihinsa ryppyjä silottavaa Botoxia sekä laitatti uudet pidemmät hiustenpidennykset kuontaloonsa.

Price osallistui viikonloppuna Dublinissa järjestettävään muotigaalaan, jossa hän edusti varsin näyttävän näköisenä. Tähti onnistui kuitenkin olemaan liiankin näyttävä, sillä lyhyeen mekkoon sekä turkistakkiin pukeutunut Price näytti lähinnä drag queenilta. Tyylin kruunasi vielä erittäin vahva meikki sekä tähden peruukilta näyttäneet hiukset. Katso kuvat tästä.

Britannian seuratuimpiin julkkiksiin kuuluva Price on viime aikoina keskittynyt julkkisjuhlien lisäksi myös ex-miehensä Peter Andren julkiseen piikittelyyn. Price on syyttänyt ex-miestään valehtelijaksi, sillä tämä on antanut ymmärtää pidättäytyneensä seksistä. Andre kuitenkin myönsi taannoin tapailleensa avioeronsa virallistumisen jälkeen satunnaisesti Maddy Ford -nimistä kaunotarta. Pricella ja Andrella on kaksi yhteistä lasta, joiden huoltajuuden he jakavat.