Tässä ovat julkkisnaisten noloimmat rintojen vilautukset

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Julkisuuden valokeilassa elävät kaunottaret joutuvat hekin joskus noloihin tilanteisiin. Varsin niukkoihin vaatteisiin pukeutuvat julkkisnaiset eivät aina onnistu pitämään kaikkia vaatekappaleitaan niille kuuluvilla paikoilla, joten joskus he päätyvät paljastamaan kameroille hieman tarkoitettua enemmän.

Brittiläinen News of the World -lehti on nyt koonnut verkkosivuilleen koosteen julkkisnaisten pahimmista rintojen vilautuksista. Rintavarustuksiaan esitelleet naistähdet poseeraavat monissa kuvissa iloisina tietämättään etumuksensa pullahtaneen esiin. Katso kuvakooste tästä.

Kuvissa nähdään muun muassa Britney Spears, Kate Moss sekä näyttelijätär Halle Berry. Kuvakooste vahvistaa jälleen kerran rintaliivien olevan julkkisnaisten keskuudessa epäsuosiossa. Viime päivinä myös Paris Hilton on paljastellut ahkerasti ollessaan lomailemassa Meksikossa yhdessä poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa.