Katie Price lanseeraa lapsille suunnatun meikkisarjan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Glamour-malli Katie Price suunnittelee jälleen laajentavansa liiketoimiaan. Lukuisia kirjoja sekä muun muassa omaa nimeään kantavia tuoksuja ja hiustenhoitotuotteita julkaissut tähti aikoo nyt laajentaa bisneksiään lapsille suunnattuun meikkisarjaan.

Price väläytti ideaansa lastenmeikkisarjasta omassa What Katie Did Next -realitysarjassaan. Povipommin suunnitelmissa hänen nimeään kantavasta lastenmeikkilaukusta löytyisi muun muassa syötävää huulipunaa, poskipunia, ripsiväriä, kynsilakkoja sekä meikinpoistoon tarkoitettuja liinoja. Tähti aikoo käyttää omaa kaksivuotiasta Princess-tytärtään meikkisarjansa kasvona.

Povipommin ex-mies ja kahden lapsen isä Peter Andre ei ole mielissään ex-vaimonsa uusista suunnitelmista. Andre ilmaisi julkisesti paheksuntansa, kun Price julkaisi taannoin kuvan Facebook-profiilissaan pariskunnan täyteen meikkiin meikatusta Princess-tyttärestä. Price oli tuolloin antanut julkkisystävänsä Michelle Keatonin meikata kaksivuotiaansa kuin aikuisen ikään. Tytölle oli täyden meikin lisäksi laitettu jopa aikuisten irtoripset.