Oliko Lady Gaga kännissä keikalla? Katso video

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lady Gaga konsertoi taannoin Uudessa-Seelannissa, jossa tähti kummastutti jälleen kerran erikoisella lavaesiintymisellään. Yleensä energinen tähti ihmetytti kuitenkin tällä kertaa esiintymällä tavanomaista vaisumpana. Laulaja tuntui välillä olevan omissa maailmoissaan ja jopa pelkkä seisominen teetti sekavanoloiselle tähdelle ongelmia.

Normaalisti erittäin aktiivisena lavaliikkujana tunnettu Gaga esiintyi Uuden-Seelannin Aucklandin keikallaan uupuneen ja sekavan oloisena. Esimerkiksi Bad Romance -kappaleensa humalaiseltakin vaikuttanut tähti esitti suurimmaksi osaksi lattialla istuen tai maaten. Laulajan kasvoilla oli koko kappaleen ajan jokseenkin sekava sekä tuskainen ilme eikä tanssikoreografioiden esittäminen tahtonut väsyneeltä popparilta onnistua. Katso video esiintymisestä jutun alta.

Tähti itse ei ole vielä outoa käyttäytymistään julkisuudessa kommentoinut. Todennäköisin syy popparin sekavaan olotilaan lienee työuupumus. Tässä kuussa 24 vuotta täyttävä Gaga on kiertänyt The Monster Ball -kiertueensa kanssa ympäri maailmaa keikkaillen hyvin tiuhaan tahtiin.

Tähden terveys rakoili jo tammikuussa, kun hän joutui terveyssyistä perumaan Yhdysvaltojen kiertueensa Indianan konsertin. Tuolloin poppari kärsi uupumuksen ja nestehukan tuomista hengitysvaikeuksista.