Hollywood-parin eron taustat: Yhteistyö tuhosi avioliiton

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijätär Kate Winslet julkisti aikaisemmin tällä viikolla päätyneensä avioeroon ohjaaja-miehensä Sam Mendesin kanssa. Vuodesta 2003 naimisissa ollut pariskunta erosi yhteisymmärryksessä eikä eroon ole liitetty sen suurempaa draamaa.

Nyt pariskunnan avioerosta on paljastunut lisää taustatietoja, sillä erään lähteen mukaan työskentely yhdessä olisi aiheuttanut osaltaan parin eron. Pari työskenteli yhdessä vuonna 2008 kuvatussa Revolutionary Road -elokuvassa, jossa Mendes toimi ohjaajana ja Winslet näytteli naispääosaa. Yhteistyön aiheuttamat paineet olivat kuitenkin liikaa heidän suhteelleen.

– Työskenteleminen ja asuminen yhdessä oli erittäin intensiivistä ja se periaatteessa tukehdutti heidän suhteensa, Daily Mirror -lehden lähde paljastaa.

– Parilla on hyvin erilaiset työskentelytavat – Sam halusi vaihtaa vapaalle pitkän päivän jälkeen, kun taas Kate halusi analysoida jokaisen nyanssin omasta suorituksestaan. Se oli vain liikaa, lähde jatkaa.

Revolutionary Road -elokuvan jälkeen pari vietti aikaa erillään, kun Mendes lähti ohjaamaan seuraavaa elokuvaansa. Pariskunta yritti vielä korjata suhdettaan karsimalla töitä ja järjestämällä lisää keskinäistä aikaa, mutta riidat heidän välillään vain yltyivät. Parin lähipiiri on paljastanut heidän asuneen erillään jo jonkun aikaa. Winslet pakeni erokohua Mexicoon lastensa kanssa, jossa hänet on kuvattu lomailemassa olosuhteisiin nähden varsin hyväntuulisena.