”Facebook ei ole todellista elämää!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus jätti taannoin Twitter-bloggaamisen kertaheitolla sen jälkeen, kun hän tuli paljastaneeksi silloisen poikaystävänsä mielestä liikaa yksityisasioitaan kaikelle kansalle. Sittemmin Miley on sivaltanut netin aktiivikäyttäjiä useampaankin kertaan, ja samalla linjalla hän jatkaa edelleen.

– Olen nykyisin hieman sosiaalisempi. Minulla on enemmän oikeita ystäviä verrattuna niihin joilla on vain nettikavereita, joiden kanssa he keskustelevat. Se ei ole coolia, ei turvallista, ei hauskaa ja ennenkaikkea se ei ole todellista. Minusta kaikki on parempaa ilman että olen koko ajan kiinni internetissä, Miley Cyrus kertoi Movieline-julkaisulle.

– Netti on tylsää. Haluaisin hengata ystävieni kanssa ulkona, mutta he ovat liian kiireisiä ottamaan kuvia siitä mitä he tekevät ja laittavat niitä Facebookiin, mistä he eivät todellisuudessa edes nauti. Myöhemmin heillä on ehkä miljoona kuvaa, mutta he itse eivät ole niissä lainkaan mukana. Ihmisten pitäisi nauttia siitä hetkestä jota he elävät ja lopettaa siitä hetkestä muille kertominen. Elämästä pitäisi nauttia.