Näyttelijä hakee parisuhdeneuvoja omasta kirjastaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt ilmoitti viime viikolla eronneensa poikaystävästään Jamie Kennedystä. Tähden ero tuli erikoiseen paikkaan, sillä näyttelijä julkaisee myöhemmin tässä kuussa kirjan, jossa hän antaa rakkauteen ja parisuhteeseen liittyviä neuvoja.

The Day I Shot Cupid -nimeä kantavassa kirjassa tähti jopa ironisesti neuvoo, miten erosta toivutaan. Love Hewitt onkin paljastanut aikovansa nyt eronsa jälkeen lukea itse oman kirjansa uudestaan hyvien neuvojen toivossa.

– En missään kohtaa kirjassani sano tietäväni, miten olla täydellisessä suhteessa. Sanon kirjassani haluavani olla lukijoiden kaltainen sielu treffailun maailmassa. Ja nyt, enemmän kuin koskaan, minä olen sellainen, näyttelijä kertoo People -lehdelle.

Love Hewitt ehti seurustelle nykyisen ex-poikaystävänsä Kennedyn kanssa vuoden verran. Näyttelijä on paljastanut olevansa seurustelevaa tyyppiä eikä täten ole järin innostunut uudesta sinkkuelämästään.