Lady Gaga haastettiin oikeuteen – miljoonien korvausvaatimukset

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Erikoisista asuistaan tunnettu laulaja Lady Gaga, omalta nimeltään Stefani Germanotta, on haastettu oikeuteen. Tähden haastoi tämän entinen yhteistyökumppani Rob Fusari, joka auttoi nostamaan Gagan maineeseen sekä kirjoitti tähden kanssa osan hiteiksi nousseista kappaleista.

Kanteen nostaja Rob Fusari kirjoittaa haasteessaan lisäksi keksineensä Lady Gaga -taiteilijanimen sekä auttaneensa Gagaa saamaan levytyssopimuksen. Fusari perää nyt huimia korvauksia, sillä hän vaatii peräti 35 miljoonan dollarin eli noin 26,5 miljoonan euron korvauksia saamatta jääneistä tekijänoikeusmaksuista sekä muista korvauksista, Yahoo! News -uutisoi.

Haaste on myös erittäin henkilökohtainen, sillä yhteistyökumppanuuden lisäksi Lady Gaga ja Fusari ovat seurustelleet Gagan uran alkuaikoina. Fusari on tehnyt urallaan yhteistyötä myös muun muassa Britney Spearsin, Jessica Simpsonin sekä Jonas Brothersin kanssa.