Lady Gagasta kylmäverinen palkkamurhaaja?

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Lady Gaga saatetaan pian nähdä myös valkokankaalla. Maineikas elokuvaohjaaja Quentin Tarantino haluaa nimittäin laulajan tähdittämään tulevaa elokuvaansa. Tarantino on kaavaillut tähdelle roolia kylmäverisenä palkkamurhaajana

Tarantino ja Gaga tutustuivat hiljattain toisiinsa, kun Gaga Pyysi Tarantinolta Kill Bill -elokuvista tuttua keltaista kuorma-autoa lainaan uusimpaa musiikkivideotaan varten. Nyt Tarantino haluaa Gagan suorittavan tälle vastapalveluksen laajentamalla osaamistaan näyttelemisen pariin, Musicrooms.net -uutisoi.

– Quentin on suuri Gaga-fani ja rakastaa hänen koko persoonaansa. Elokuvat olisivat suuri askel Gagalle, mutta hän on innoissaan mahdollisuudesta. Quentin on sanonut hänelle, että hän tulee olemaan siinä luonnonlahjakkuus, Tarantinon lähipiiristä kerrotaan.

Lady Gagan työrintamalla on muutoinkin ollut kiireistä, sillä tähti on kiertänyt ympäri maailmaa The Monster Ball -kiertueensa kanssa. Gagan tahti on ollut jopa liiankin hurjaa, sillä laulajan terveys on alkanut reistailla. Tammikuussa poppari joutui perumaan Yhdysvaltojen Indianan konserttinsa uupumuksen ja nestehukan tuomien hengitysvaikeuksien vuoksi. Taannoin voipuneen oloinen laulaja esiintyi Uuden-Seelannin Aucklandissa, jossa hän oli pyörtyä lavalle kesken esityksen.