Rinnat auttavat Pamela Andersonia tanssimaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Povipommi Pamela Anderson kilpailee tämän vuotisessa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -realityohjelmassa. Rintava tähti on kertonut nauttivansa tanssinopettelusta ja jopa nuortuneensa kilpailun kuluessa.

Andersonin tanssipartrenina toimii australialainen ammattilaistanssija Damian Whitewood, joka on kommentoinut povipommin tanssitaitoja erikoisella tavalla. Whitewood on nimittäin puuttunut tanssitähti Apolo Ohnon julkisesti lausumaan kritiikkiin siitä, kuinka Anderson ei voi voittaa realitykilpailua suurien rintojensa vuoksi.

Andersonin tanssikumppanin mielestä tämän rinnat ovat kuitenkin enemmän hyödyksi kuin haitaksi tanssin maailmassa.

– Ne auttavat pitämään vartalon painon varpailla, painon edessä ja se on bonusta. Tanssiin saadaan myös hyvä vartalokontakti, joka on sekin bonus, Whitewood on kommentoinut Hollywood.com -julkaisun mukaan.

43-vuotias Anderson nousi julkisuuteen Baywatch-televisiosarjan sekä Playboy-lehden poseeraustensa myötä. Sittemmin julkisuudessa pysynyt tähti kilpailee Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa muun muassa Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmon Nicole Scherzingerin sekä näyttelijä Shannen Dohertyn kanssa.