Raju tulipalo tuhosi Harry Potter -kuvauspaikan! Ensi-ilta vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tylypahkasta kuuluu nyt huonoja uutisia, sillä parhaillaan työn alla olevan viimeisen Harry Potter -elokuvan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään lavasteiden tuhouduttua räjähdyksessä ja sitä seuranneessa rajussa tulipalossa perjantai-iltana.

Dramaattinen tulipalo sai alkunsa epäonnistuneesta räjähdyksestä. Pyrotekniikan avulla oli määrä kuvata räjähdyskohtaus, mutta lopputuloksena olikin valtava liekkimeri. Palomiehet joutuivat taistelemaan kuuden sammutusyksikön voimin 40 minuutin ajan sammuttaakseen palon, eivätkä he onnistuneet enää pelastamaan lavasteita, News Of The World -lehti uusioi.

Lehden mukaan Leavesden-studiolla sijaitseva kuvauspaikka on pahasti tuhoutunut. Tulipalon aikaan kuvauspaikalla ei ollut mukana elokuvan päätähtiä. Kukaan ei onneksi loukkaantunut ikävässä onnettomuudessa. Kuvausten jatkumisesta ei ole vielä tietoa, mutta elokuvan ensi-ilta on nyt vaarassa siirtyä.