Anne Hathaway saa häirikkökirjeitä vankilasta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathawayn menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Näyttelijättären parhaillaan vankilassa istuva entinen poikaystävä lähettelee tähdelle häirikkökirjeitä, jotka hankaloittavat näyttelijättären elämää.

Muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan -leffassa naispääosaa näytelleen Hathawayn entinen poikaystävä Raffaello Follieri tuomittiin vuonna 2008 neljän ja puolen vuoden vankilatuomioon talousrikoksista. Italialainen Follier lypsi sijoittajiltaan miljoonia dollareita, jotka hän käyttikin henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.

Hathaway seurusteli Follierin kanssa neljän vuoden ajan. Mies nähtiinkin muun muassa vuoden 2008 Oscar-gaalassa Hathawayn käsipuolessa. Hathaway jätti Follierin hieman ennen, kun hänet tuomittiin vankilaan. Mies ei kuitenkaan ole luovuttanut näyttelijättären suhteen, sillä hän pommittaa vankilasta käsin Hathawayta kirjeillä, joissa hän anoo tähteä ottamaan hänet takaisin.

Hathaway seurustelee nykyisin näyttelijä Adam Shulmanin kanssa. Shulman on pariskunnan ystävän mukaan pyytänyt Hathawaytä käskemään exäänsä jättämään hänet rauhaan, Sunday Express -lehti uutisoi.

– Anne pelkää, että kaikki, mitä hän sanoo, johtaa uuteen kirjeryöppyyn. Kirjeet eivät paitsi kiduta Annea, ne myös stressaavat hänen uutta suhdettaan, näyttelijättären ystävä on kommentoinut.