Cheryl Cole uhattiin raiskata

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen noussut poptähti Cheryl Cole on viime aikoina ollut otsikoissa lähinnä miehensä uskottomuuden merkeissä. Nyt brittipopparin elämä on saanut lisää negatiivista sävyä, sillä tähti on saanut puhelimen välityksellä vakavasti otettavan raiskausuhkauksen.

Uhkausviesti ei tullut itsensä Colen puhelimeen, vaan jostain syystä ääniviesti oli jätetty X Factor -ohjelman juontajan Dermot O’Learyn kännykkään. Viestistä kävi kuitenkin ilmi sen olleen tarkoitettu X Factor -tuomarinakin toimineelle Colelle.

– Viesti oli luonteeltaan seksuaalinen, uhkaava ja sairas. Dermot oli kauhuissaan, kun hän kuuli sen, The Sun -lehden lähde kertoo.

Itse poppari ei ole vielä kuullut viestiä, mutta hänelle on ilmoitettu asiasta. Asia on myös mennyt poliisin tietoon ja Lontoon poliisi on aloittanut tutkinnan sen tiimoilta.

Cheryl Cole on luonut itselleen Girls Aloud -bändin hajoamisen jälkeen menestykseksään soolouran. Popparin single Fight For This Love nousi nimittäin suoraan brittilistan ykköseksi. Kaunotar äänestetiin myös taannoin brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tähden yksityiselämässä ei sitä vastoin mene yhtä ruusuisesti. Colen aviomies, jalkapalloilija Ashley Cole jäi nimittäin taannoin kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Parin avioliiton huhutaan olevan ohi.