Bond-tyttö olikin uutisankka

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Useat mediat uutisoivat taannoin uuden Bond-elokuvan naispääroolin esittäjän olevan selvillä. Bond-tytön roolin kerrottiin menneen Slummien miljonääri -elokuvasta julkisuuteen ponnahtaneelle Freida Pintolle.

Nyt Pinton edustaja on kommentoinut uutista ja kiistänyt näyttelijättären osallisuuden Bond-elokuvaan. Tähden edustajan mukaan kyseistä roolia ei ole vielä edes tarjottu hänelle.

– On tietenkin erittäin imartelevaa, että edes huhutaan hänen olevan osa Bond-elokuvaa, mutta häntä ei todellakaan ole vielä kysytty Bond-tytöksi Daniel Craigin rinnalle, edustaja kertoi New York Daily News -lehden mukaan.

Uusin Bond on järjestyksessään jo peräti kahdeskymmeneskolmas Bond-nimeä kantava elokuva. Afganistanin maisemiin tällä kertaa sijoittuvan leffan Bondina nähdään jälleen Daniel Craig. Tuotoksen ohjaa näyttelijätär Kate Winsletista juuri eronnut Sam Mendes. Juuri Mendesin huhuttiin haluavan Slummien miljonääri -leffan kaunottaren elokuvansa naistähdeksi.