Nelosen suosikkisarja vaakalaudalla – täydellinen floppi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosella nähtävä amerikkalainen toimintasarja Flash Forward on ollut jo viikkokausia monenlaisten spekulaatioiden kohteena. Päällimmäisenä ovat kuitenkin olleet väitteet sarjan lopettamisesta ensimmäiseen tuotantokauteen.

Yhdysvalloissa Flash Forward ei ole saanut kovinkaan suurta menestystä, kun Euroopassa se on taas menestynyt selvästi paremmin. Viime viikolla Yhdysvalloissa ehdittiin jo julkistaa uutisia siitä, että sarja tullaan lopettamaan, koska maaliskuun lopussa katsojaluvut olivat täydellinen floppi. Samaan aikaan kilpailevilla kanavilla esitetiin uusintoja, mutta silti ohjelma ei kyennyt saamaan katsojia.

Sarja ehti olla kevään aikana jo tauolla neljän kuukauden ajan kesken tuotantokauden. Nyt Flash Forward on kuitenkin saanut vielä uuden mahdollisuuden kansainvälisen menestyksensä perusteella. Sarjan tuotantokustannukset ovat nimittäin niin pienet, että kansainvälisestä ohjelmamyynnistä saatavilla tuloilla tullaan mahdollisesti kattamaan kulut. Varmuutta sarjan jatkumisesta ei kuitenkaan vielä ole.