Simpsoneita juhlitaan myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman animaatiosarjan, Simpsoneiden, uusi 20. kausi alkaa Suomessa Subilla tiistaina 11. toukokuuta. Juhlakauden kunniaksi kanava esittää samalla myös kolme Foxin tuottamaa puolituntista Simpsonit-erikoisohjelmaa.

Matt Groeningin luoma Simpsonit on Subin ohjelmiston kulmakiviä arki-iltaisin, ja tiistaina 11. toukokuuta ohjelmapaikalla alkavat uudet 20. kauden jaksot. Uuden kauden julkkisääninä vierailevat muiden muassa Denis Leary, Brian Grazer, Robert Forster ja Julia Louis-Dreyfus.

Juhlakauden kunniaksi Subin toukokuun ohjelmistoon on sijoitettu myös kolme Foxin tuottamaa Simpsonit-erikoisohjelmaa, jotka valottavat Simpsoneiden uskomatonta menestystarinaa eri näkökulmista. Helatorstaina nähdään Julkkisfrendit-jakso, 14. toukokuuta Sattuu ja tapahtuu -jakso ja 17. toukokuuta Pintaa syvemmälle -jakso. Näissä tarkastellaan muiden muassa sarjaan suhtautumista eri maissa ja Simpsoneiden syntyhistoriaa.