Miley Cyrus osti miljoonien luksustalon – sisustus Ikeasta

Koti & Asuminen · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin teinitähtiin lukeutuva poptähti-näyttelijä Miley Cyrus täyttää marraskuussa 18 vuotta, ja silloin luvassa on varmasti hulppeat juhlat. Taannoin hän varasi 16-vuotisjuhliinsa koko Disneylandin.

Musiikkiuransa jättävä Miley Cyrus on nyt kuitenkin jo ostanut oman syntymäpäivälahjansa hankkimalla 3,4 miljoonalla dollarilla hulppean luksustalon Toluca Laken alueelta Los Angelesin liepeiltä. Virallisesti Miley saa muuttaa omaan taloonsa vasta täyttäessään 18 vuotta.

Ennen synttäreitä talossa riittää kuitenkin vielä puuhaa, ja ensi kesänä talossa tehdäänkin massiivinen remontti. Sisustussuunnittelusta Miley vastaa yhdessä äitinsä kanssa. Äiti on ammatiltaan sisustussuunnittelija, mutta teinipoppari ei luota täysin äitinsä näkemykseen.

– Äitini on sisustussuunnittelija, joten äiti auttaa minua toteuttamaan sen. Meillä on kuitenkin aika vastakkaiset näkemykset kaikesta mahdollisesta tällä planeetalla, joten minulla on tunne että meillä tulee olemaan nyrkkitappeluita Ikeassa, Daily Record uutisoi.

Viime viikolla Mileyn oli määrä tulla Britanniaan uuden The Last Song -elokuvansa ensi-iltajuhliin. Reissu kuitenkin peruuntui Euroopan lentoliikennettä haitanneen tuKhkapilven takia.